Thursday, June 2

Short Updated ! :)

Hai. Hari ni short updated saja oke readers? #janganbanyaksongehlah. tampanak? ;P

1st June 2011 , dalam pukul 4 gitu, saya #NurAfiqahNadiahbtSulaiman# dengan sahnya menjadi Mrs Aminudin :P aww. Kami putus lima hari sajaa. Kami dah cinta mati bhai. Tak moleh hidup kalau tak sama sama lalala #kaugeli? janganbaca :P

Nak cerita apa lagi ni ye? Okay, petang ni aku ada date dengan girlfie aku, Aliah Ghazali plus Aleeya Kamal. Harap jadi. Suda lama tak jumpa. IMY :')

P/S ; Saya sudah upgrade blog saya. Perasan tak? Perasan la. :D Saya upgrade sikit sikit je. Apa yang saya tahu buat saja. Tapi, saya still tak moleh plus tak reti nak tukar background/template. #Sumpahsedih :( Heyyo, HELP!

kbai. ILOVEYOU Amin. #ILOVEYOUTOO Nad lalala :P 

Peminat Naddy :)